Υπηρεσίες
GrandOptical 100% εγγύηση ικανοποίησης

100% Eγγύηση Ικανοποίησης

Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα νέα σας γυαλιά ή τους φακούς επαφής από τα GrandOptical. Μεριμνούμε για την απόλυτη άνεσή σας αλλά και την αισθητική αρτιότητα των νέων σας γυαλιών στο πρόσωπό σας.
Εάν έχετε αγοράσει πολυεστιακά γυαλιά και είστε πρώτη φορά χρήστης, έχετε στη διάθεσή σας 30 ημέρες περίοδο προσαρμογής τους. Διαφορετικά θα σας κατασκευάσουμε νέα γυαλιά, ένα για κοντινή και ένα για μακρινή όραση!

GrandOptical Δωρεάν συντήρηση για πάντα

Δωρεάν Συντήρηση για Πάντα

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας φέρετε τα παλιά σας γυαλιά και θα αναλάβουμε κάθε μικροεπισκευή ή προσαρμογή του σκελετού στο πρόσωπό σας εντελώς δωρεάν για πάντα. Η υπηρεσία αφορά σε μικροεπισκευές σκελετού, καθαρισμό, προσαρμογές και αλλαγές μικροεξαρτημάτων.

GrandOptical εγγύηση ποιότητας

Eγγύηση Ποιότητας

Όλα τα προϊόντα μας έχουν έχουν υψηλή ποιότητα, πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE) και έχουν εγγύηση για οποιοδήποτε ελάττωμα κατασκευής.
Οι φακοί που χρησιμοποιούμε καθώς και οι φακοί επαφής μας είναι αποκλειστικά αυθεντικοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

GrandOptical κάρτα grand'avantage

Grand’ Avantage Card

Αποκτήστε την και ξεγνοιάστε για 2 ολόκληρα χρόνια!
Αγοράζοντας τα γυαλιά σας, μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα GRAND’ AVANTAGE που σας προσφέρει μοναδικά προνόμια:

  • Έκπτωση 80% αν χρειαστεί να αντικατασταθούν τα γυαλιά σας σε περίπτωση θραύσης. Η αντικατάσταση γίνεται με το ίδιο μοντέλο ή με άλλο αντίστοιχης τιμής αγοράς. Ισχύει για 2 αντικαταστάσεις.
  • Έκπτωση 15% για εσάς και την οικογένειά σας για τις επόμενες αγορές σας σε σε γυαλιά οράσεως ή ηλίου και 10% σε φακούς επαφής.
  • Δωρεάν εξυπηρέτηση σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επισκευή, καθαρισμό ή συντήρηση.
  • Η εγγύηση δεν καλύπτει απώλεια ή κλοπή των γυαλιών σας.
  • Η εγγύηση δεν ισχύει για αλλαγές στη συνταγή των γυαλιών οράσεώς σας.

Η κάρτα GRAND’ AVANTAGE ισχύει μόνο για τα καταστήματα Ελλάδας και Κύπρου. Μπορείτε να την αποκτήσετε από μόλις 9€ (η αξία της προσαρμόζεται με την αξία των γυαλιών σας)

GrandOptical Δωρεάν έλεγχος όρασης από εξειδικευμένο προσωπικό

Δωρεάν έλεγχος της όρασης

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας στη διάθεσή του εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να ελέγξει την όρασή σας και να επιβεβαιώσει τη συνταγή του οφθαλμιάτρου σας. Εάν και εφόσον χρειαστεί, θα σας παραπέμψει σε οφθαλμίατρο, ο οποίος είναι και ο πλέον αρμόδιος για τυχόν προβλήματα στην όραση ή την υγεία των ματιών σας.
Κλείστε ένα ραντεβού στο πλησιέστερο κατάστημα GrandOptical για ένα δωρεάν έλεγχο όρασης.

GrandOptical Εφαρμογή φακών επαφής από εξειδικευμένο προσωπικό

Εφαρμογή Φακών Επαφής

Κατάλληλα εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι οπτικοί στα καταστήματα GrandOptical θα σας καθοδηγήσουν σε περίπτωση που επιθυμείτε να δοκιμάσετε ή να παραγγείλετε εκ νέου φακούς επαφής. Η εφαρμογή, πέραν της τεχνικής της τοποθέτησης των φακών στο μάτι, περιλαμβάνει τη μέτρηση της καμπυλότητας του κερατοειδούς καθώς επίσης και τον ποιοτικό έλεγχο της υγρασίας του ματιού. Στα καταστήματα GrandOptical θα βρείτε ποικιλία δειγμάτων φακών επαφής, προκειμένου να διαπιστώσετε και οι ίδιοι το αν σας βολεύουν στη χρήση τους.